Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πληροφοριακό Σύστημα 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας

Αναζήτηση
Νοσοκομεία
  
 

Ανακοινώσεις: Δελτίο Τύπου: ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟMΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Τ.ΟΜ.Υ) ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τίτλος

Δελτίο Τύπου: ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟMΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Τ.ΟΜ.Υ) ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

Σώμα

Η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας εκφράζει την ικανοποίησή της, καθώς τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 ξεκινά η λειτουργία της Τοπικής Oμάδας Υγείας της Δροσιάς Χαλκίδας, η οποία βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 33  Ανθηδώνος (Δροσιά)  στη Χαλκίδα.

Η Τ.ΟΜ.Υ Δροσιάς  Χαλκίδας  είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00π.μ. έως τις 22:00μ.μ.

Η γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της ΤΟΜΥ είναι: 2221099949 και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomy.chalkida2@dypethessaly.gr

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

Έργο των Τ.ΟΜ.Υ είναι η παροχή δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης, αποτελεσματικής, αποδοτικής, ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό, με έμφαση  στις κοινοτικές  δράσεις στο γενικό πληθυσμό συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως  ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Κατηγορία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δημοσιεύθηκε

11/6/2018 

Ημερομηνία λήξης

 
Συνημμένα
ΤΟΜΥ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.pdf    
Δημιουργήθηκε στις 26/6/2018 9:59 πμ  από τον Administrator 
Τελευταία τροποποίηση στις 26/6/2018 10:00 πμ  από τον Administrator