Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πληροφοριακό Σύστημα 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας

Αναζήτηση
Νοσοκομεία
  
 

Ανακοινώσεις: Δελτίο Τύπου: ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟMΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Τ.ΟΜ.Υ) ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τίτλος

Δελτίο Τύπου: ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟMΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Τ.ΟΜ.Υ) ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 

Σώμα

Η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας εκφράζει την ικανοποίησή της, καθώς την Δευτέρα 11 Iουνίου 2018 ξεκινά η λειτουργία της Τοπικής Oμάδας Υγείας Αμπελοκήπων  η οποία βρίσκεται επί της οδού Μοίρων 2, περιοχή Αμπελοκήπων, στη Λάρισα.
 
Η Τ.ΟΜ.Υ Αμπελοκήπων Λάρισας  είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00π.μ. έως τις 22:00μ.μ.
 
Η γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της ΤΟΜΥ είναι: 2410534235 και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomy.larisa2@dypethessaly.gr
 
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από τη Δευτέρα  11 Ιουνίου 2018.

Έργο των Τ.ΟΜ.Υ είναι η παροχή δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης, αποτελεσματικής, αποδοτικής, ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό, με έμφαση  στις κοινοτικές  δράσεις στο γενικό πληθυσμό συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως  ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Κατηγορία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δημοσιεύθηκε

11/6/2018 

Ημερομηνία λήξης

 
Συνημμένα
ΤΟΜΥ AΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.pdf    
Δημιουργήθηκε στις 11/6/2018 1:50 μμ  από τον Administrator 
Τελευταία τροποποίηση στις 25/6/2018 10:01 πμ  από τον Administrator