Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πληροφοριακό Σύστημα 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας

Αναζήτηση
Νοσοκομεία
  
 

Ανακοινώσεις: Δελτίο Τύπου: ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Τ.ΟΜ.Υ.) ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τίτλος

Δελτίο Τύπου: ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Τ.ΟΜ.Υ.) ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

Σώμα

Η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας εκφράζει την ικανοποίησή της, καθώς την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 ξεκινά η λειτουργία της Τοπικής Oμάδας Υγείας του Βασιλικού Χαλκίδας, η οποία βρίσκεται επί της οδού Αγ. Γεωργίου & Μιαούλη 1  στη Χαλκίδα.
Η Τ.ΟΜ.Υ Βασιλικού Χαλκίδας  είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00π.μ. έως τις 22:00μ.μ.
Η γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της ΤΟΜΥ είναι: 2221055901 και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: tomy.chalkida1@dypethessaly.gr
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από τη Τρίτη  22 Μαΐου 2018.
Έργο των Τ.ΟΜ.Υ είναι η παροχή δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης, αποτελεσματικής, αποδοτικής, ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό, με έμφαση  στις κοινοτικές  δράσεις στο γενικό πληθυσμό συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ λειτουργούν ως  ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Κατηγορία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δημοσιεύθηκε

18/5/2018 

Ημερομηνία λήξης

 
Συνημμένα
ΤΟΜΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.pdf    
Δημιουργήθηκε στις 18/5/2018 4:03 μμ  από τον Administrator 
Τελευταία τροποποίηση στις 18/5/2018 4:07 μμ  από τον Administrator